Stella Gommans

Fotografe  

“Ik vind dat Jennifer, tijdens de DreamDays een waanzinnige ervaring teweeg brengt. De oefeningen waren mind-blowing! Zij gaat diep, is een goede luisteraar en neemt alle tijd voor persoonlijke vraagstukken. Door de DreamDays kom je tot de kern: Van uitstelgedrag naar totaal nieuwe en andere inzichten, die mij de richtingen geven die ik nodig heb. Er is zo veel in gang gezet… Ik ben zo blij als een kind!.”

www.stellagommans.nl

Anne de Witte

Eigenaar LingergieAn

“De DreamDays zijn voor mij een opening geweest naar een leven dat ik in de hand neem en waar ik al mijn dromen uit mijn verleden kan waarmaken. En ik ben gelukkig met de dingen die ik onderneem en dankbaar voor al wat Jennifer mij gegeven heeft. Ik voel nog altijd de vreugde van mijn verblijf in Amsterdam. Dank je wel!”

www.lingeriean.be

Anna uit Amsterdam

Financieel Specialiste

“Ik ging naar de sessie met het idee ik zie het wel. Tijdens de sessie voelde ik me helemaal op mijn gemak.
Hierdoor kreeg ik enorm veel energie om echt door te pakken. Het was een avond vol bewustwording.
De opdrachten geven je een enorme boost om echt voor je droom te gaan en ik merk nu een week later al de eerste resultaten…alles bij elkaar dus precies de opstap die nodig was om mijn droom te gaan realiseren…daar ben ik nu echt van overtuigd!”

Anne Karen

Owner Annekaren.no

“I am so honored to have met Jennifer Van Balkom during Tony Robbins’s Business Mastery in London in June 2016. We then and there agreed that she had to come and host my event “Make it happen 2016” in Stavanger, Norway. So she did! We had over 350 people in the big hall room, called Atlantic Hall. Jennifer did an outstanding job and made the Norwegians (!) clap, dance and hug each other, and the excitement in the room was electric way before I entered the stage. Her feedbacks are amazing, and I am so proud and honored to call her my friend and business partner. We will soon have a new event in Norway called “Women make it happen”, and much more is in pipeline… I will absolutely recommend Jennifer to anyone, as she makes everyone fell special, she is gifted and has the unique ability to see and lift others. ”

Sharon Huisman

Stiltemaker

“Wow wat een sprankelende powerwoman is Jennifer. Heb genoten om naar te kijken en luisteren. ☺ Dank! “

www.destiltemaker.nl

Marjolein van Braam Morris

Visuele held

“Energiek, praktisch, inspirerend. Ik kan nú mijn droom werkelijkheid maken!”

www.debetekenaar.nl

Wendy van Hardeveld

Fotografe

“Een droom is eigenlijk iets vaags, maar ik heb hem vandaag geleerd om specifiek te maken en zo mijn focus te definiëren. “

www.beyoutifulphotography.nl

Mariëlle Pichotte

Content Manager

“Ik heb een paar keer een AHA-momentje gehad. Iets wat voor de hand lag maar nog niet eerder opkwam. Volop nieuwe energie en inspiratie om van start te gaan.“

phicreative.wordpress.com

Martine Jansen

NLP trainer 

“Ik heb een aantal sessies met Jennifer gedaan waarin we meteen tot de kern kwamen.
Voelde me direct vertrouwd.
Inspirerend, integer en professioneel dat is Jennifer voor mij.”

www.studio-ml.rocks

Carlo Kool

Eigenaar SuperSnelGezond

“Jennifer coacht vanuit haar hart en helpt je sturen richting mogelijkheden met de kennis die ze in haar hoofd heeft. Geen verhaal rondom oorzaak, juist de focus op wat jij wilt bereiken en hoe daar te komen. Heel fijn!”

www.supersnelgezond.nl 

Maria de Jong

Counselor

“Ik vond het erg prettig om door Jennifer gecoacht te worden. Doordat ze in mijn verhaal heel goed de hoofdzaak van de bijzaken kon onderscheiden werd het een doelgericht en daardoor zeer effectief gesprek. Dankjewel en tot de volgende keer!”

Marijke van Thienen

Boekhoudster

“Mijn ervaring: Heerlijk, met veel inzichten en geeft ne je een vrij en ontspannen gevoel. Je groeit inwendig van deze masterclass.”

nl.linkedin.com/in/marijkevanthienen/

Annemieke van Helsdingen

Trainer, coach and consultant

“Een frisse, heldere workshop over je dromen realiseren en vooral de tools te krijgen daarvoor – en dan niet de standaard project management of to-do-systemen. “

www.redrobinchange.nl

Natascha Koningsveld

Eigenaresse en oprichtster Colour&Spice

“Met zoveel passie en oprechte aandacht zorgt Jennifer voor een echte DreamDay. Ik twijfelde eerst of ik mijn zondag hieraan wilde besteden, maar ben helemaal blij dat ik heb meegedaan!”

www.colourandspice.nl

Belinda Glöckler

Oprichtster van Glow PR

“Ik vond de DreamDay een mooie reis en heb zin, ben gemotiveerd om nu deze reis te vervolgen en mijn droom te verwezenlijken. Heb geleerd dat ik de droom al ben. Tijdens de DreamDay mag jij dromen en die waar maken. “

www.glowpr.nl

Imada de Ru

Eigenaresse van One of a Kind Yoga

“Jennifer is naar iedereen warm, persoonlijk en ondanks de vloed aan informatie, wisselt zij praktijk en theorie goed af. Ik heb geleerd dat mijn overtuigingen me beperken en dat je, door je focus te verleggen veel verder kan komen. Heb ervaren hoe ik met mijn angsten om moet gaan en voel me nu vrij en vol motivatie.”

oneofakinderyoga.weebly.com

Petra Eringa

Founder PureLabels 

“Het is ongelofelijk maar door één sessie werd mij ineens heel veel duidelijk. Dat bepaalde overtuigingen die ik had, mij weerhouden van succes. En dat bepaalde gewoontes die mij in het verleden hebben gediend nu echt niet meer handig zijn.
Jennifer heeft precies de vinger op de zere plek gelegd en heeft mijn ogen geopend. Daarnaast heeft zij een stuk onrust bij mij weggehaald. Onrust om nu te presteren, onrust om niet goed genoeg te zijn, onrust over de toekomst. Een heerlijk en bevrijdend gevoel, zo fijn!
En als bijvangst, je gelooft het niet hebben we ook nog ontdekt wat mijn zielen-missie is. Waardoor ik nu voor mij en voor mijn bedrijf veel betere beslissingen kan nemen.
Ik gun iedereen een sessie bij Jenn. Omdat ik weet dat het de kwaliteit van je leven echt verbeterd.”

purelabels.nl

Glenn Coenen

Film Producent

“Ik heb een prettige reminder gehad van dat wat ik al kan en een opfrissing van de focus op wat ik wil bereiken. Aanrader.”

www.kaskit.com

Lisette van der Groen

Jonge Onderneemster

“De DreamDay was een zeer aangename dag, met plezier en vol inzichten om mezelf te versterken, zowel op ‘droom’ als persoonlijk vlak. Jennifer, je bent een warm en mooi mens. Bedankt door het openen van mijn hart met jouw emoties en ervaringen. “

be.linkedin.com/in/lisette-van-der-groen-7a6b3269

Natascha Roobol

Eigenaresse Communicatiebureau

De Dream Days met Jennifer was echt een magische ervaring! Het was confronterend maar ook een ontzettende eye-opener! Ik heb echt een ‘shift’ gevoeld in mezelf. Jennifer geeft met passie, energie en humor haar kennis door, en werkt met geduld en liefde aan jou en je droom. Het was een mooie magische ervaring, voor wat het voor mij heeft gedaan en wat het mij heeft gebracht! I’m on fire!

www.RoobolCommunicatie.nl

Wendy Baumann

Communicatie Specialist

“Jennifer coached mij met het zoeken naar een nieuwe baan en om voor mezelf een duidelijk beeld te krijgen van wat ik nu echt wil op gebied van werk.  Nu heb ik een heel duidelijk beeld van wat ik wil en vooral wat nu mijn kernkwaliteiten zijn. Jennifer is duidelijk, positief, enthousiast en na iedere afspraak  zit je vol energie, een heerlijk gevoel wat ik iedereen aanraad!  Blijf niet zitten dromen maar maak je droom werkelijkheid!” 

LinkedIn 

Share This