Wat is jouw droom?

Wat zijn je drijfveren?

Wat houd je tegen?

Waarom stel je uit?

+ Beleef welke dromen en doelen jij wilt bereiken.
+ Leer hoe je jouw focus vasthoudt.
+ Ervaar wat jou drijft en vooral wat jou tegen houdt.
+ Beleef wat emoties met je doen en hoe jij ze vóór jou inzet.
+ Maak jouw droom visueel met Dreamboarding
+ Heel veel praktische tips en handvaten
+ Persoonlijke begeleiding
+ Creëer een plan voor jouw gewenste toekomst
+ Neem beslissingen
+ Zet je de stappen die noodzakelijk zijn
+Leer prioriteiten zetten
+ Maak en plan wat werkt voor jou

+ Uitstelgedrag is een ding van het verleden
+ Samenwerken in een kleine groep

Jouw investering is € 777.- p.p. (excl. BTW)
Locatie in Amsterdam Oost.

Unleash your Full Potential!

Hell is to meet the person you could have been, on your last day!

Je weet het… je voelt het! Je kunt meer dan wat je tot nu toe hebt gedaan. Je bent aan het uitstellen! Allemaal dingen krijgen voorrang die eigenlijk helemaal geen voorrang verdienen. En als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, dan krijg je wat je altijd kreeg. Er schuilt al heel lang iets in je… jouw droom, jouw hartewens, jouw volle potentieel. Je wilt alles uit je leven halen… maar hoe dan?

Dat uitstellen drives you crazy, het is zelfs zo erg dat je het gevoel hebt soms je geduld te verliezen, dat je uit je slof schiet, dat je anderen bijna pijn doet, omdat je zoveel pijn van binnen voelt. Maar het is zo lastig daarmee om te gaan, het te benoemen… en hoe moet je er dan verandering in te brengen? Dit alles geeft je het gevoel aan jouw essentie voorbij te gaan, je voelt je leeg van binnen en alleen.

Het is een akelig, prettige, vertrouwde en tegelijk ook stomme comfortzone, waar je nu in zit! Je blijft erin zitten uit en soort gemak en omdat je gewoon niet meer weet hoe je daar uit kan komen. Je blijft uitstellen en ook al doe je een cursus hier en een workshop daar, je valt toch steeds weer terug in jouw oude patroon. Het is een naar gevoel, het idee dat nooit naar buiten mag komen, wat je eigenlijk voelt… jouw droom! De echte jij!

Het is tijd om jouw oude patronen te doorbreken, jezelf eindelijk te bevrijden.

De ‘Master Your Life’ weekenden

Tijdens deze vier weekenden krijg je antwoorden op al jouw vragen en nog veel meer. In een kleine groep gaan we samen ontdekken wat je eigenlijk écht wilt, waarom je dat wilt en wat jouw droomdoel is. Je maakt een Dreamboard en leert veel tip en trucs, om daadwerkelijk de stappen te nemen die jij wilt. Je ervaart focus en gedrevenheid en ook wat je tegenhoudt en hoe je daarmee omgaat. We gaan jouw oude patronen doorbreken en nieuwe patronen definiëren. Brainstorming, oefeningen, acties, handige financiële basiskennis en nog veel meer, gaat jou het fundament geven dat jij nodig hebt om jouw dromen werkelijkheid te maken. Hiermee ga jij makkelijk en met de juiste focus aan de slag. Aan het einde van de weekenden heb je een persoonlijk businessplan klaar en alle tools die je nodig hebt om jouw dromen werkelijkheid te laten worden.

2018 IS jouw jaar! Hoe heerlijk is dat?

Dit is een Beta-versie

Normaal gesproken zijn de trainingen van LifeEngineer een veelvoud van de prijs die ik jou nu ga bieden, maar deze training is een nieuw concept en zal ik op deze weekenden in een Beta, een soort test-versie geven. Dat wil zeggen dat dit allemaal nieuw materiaal is, in een nieuwe samenstelling en dus in een testfase zit.

Daarom is jouw investering, om tijdens *vier volle weekenden* van uitstelgedrag naar leven in je volle potentieel te gaan, plus een hele kist vol met tips, praktische handvatten en jouw eigen plan te hebben, nu maar €799.- (ex.BTW). Dat is nog geen € 8,- per uur… waaahhh … dat kan toch niet?…
Voor deze lage prijs, vraag ik jouw 100% inzet en aan het einde jouw oprechte en eerlijke mening en een (video)testimonial.
In ruil daarvoor krijg jij de ‘Master Your Life’ weekenden met allemaal nieuw en cutting edge materiaal, huiswerk, opdrachten en uitdagingen en natuurlijk de bekende vegan lunchs, snacks, sapjes, lekkers en een elk weekend een afsluitende borrel.
Normaal gesproken test ik mijn nieuwe programma’s alleen op genodigden, dus dit is een bijzondere kans.
Ik ben al weken bezig met het samenstellen van deze training en sta te springen om met jou samen aan de slag te gaan.

Data

Zaterdag 30 juni en zondag 1 juli
Zaterdag 14 juli en zondag 15 juli
Zaterdag 15 september en zondag 16 september
Zaterdag 20 oktober en zondag 21 oktober

Opbouw van de dagen

9:00 Ontvangst met koffie en thee
9:30 Start Ochtendprogramma
13:00 Vegan Lunch
14:00 Start Middagprogramma
19:00 Einde van de dag met op de zondag een afsluitende borrel

Schrijf je hier in

Doe mee! Leef weer vrij!
Stuur een mail naar jennifer@lifeengineer.nl
Heb je vragen of wil je gebruik maken van gespreid betalen, stuur me een mail of bel me op 0641297207.

Kijk ernaar uit jou dat eerste weekend ontvangen en samen aan de slag te gaan.

Dit wordt een reis om nooit te vergeten.
Have a happy day,

jennifer-clr

Some Tribe-Love:

Natascha Roobol

Eigenaaresse Communicatiebureau

De Dream Days met Jennifer was echt een magische ervaring! Het was confronterend maar ook een ontzettende eye-opener! Ik heb echt een ‘shift’ gevoeld in mezelf. Jennifer geeft met passie, energie en humor haar kennis door, en werkt met geduld en liefde aan jou en je droom. Het was een mooie magische ervaring, voor wat het voor mij heeft gedaan en wat het mij heeft gebracht! I’m on fire!

www.RoobolCommunicatie.nl

Auke Planjer

Coach en Fotografe

“Jennifer is één en al positiviteit, energie en levenslust. Met haar om je heen kun je niet anders dan gaan knallen en stralen! Ze is heel open, contact-gericht, en bovenal vol vertrouwen in (het potentieel van) de mensen met / voor wie ze werkt. Een ‘shot’ van Jennifer maakt dat je helemaal ‘empowered’ en ‘on fire’ voelt, zin om in actie te komen. Ze heeft een open geest, vindt nix gek of vreemd en ziet in alles juist kansen/mogelijkheden. .” – Auke Planjer

LinkedIn profiel

Belinda Glöckler

Oprichtster GlowPR

“Ik vond het een mooie reis en heb zin, ben gemotiveerd nu om die reis te voldoen om mijn droom te verwezenlijken. Om met jouw woorden te spreken, die droom ben jij al.” – Belinda Glöckler

www.glowpr.nl

Wil je meer testimonials lezen over LifeEngineer? Check deze.

Share This