Inspiratie Koffie met Jenn

Héél vaak krijg ik het verzoek om samen een kop koffie te gaan drinken.

Als koffieliefhebber is dat super fijn en zeker ook gezellig, maar het is niet de meest productieve en effectieve tijdsbesteding voor ons allebei.

Daarom houd ik op vrijdag inspiratiegesprekken: praten met lekkere koffie maar dan met laserfocus op jouw leven/bedrijf, zodat we optimaal van de tijd gebruik maken. 

En ja je mag me echt alles vragen! Het is te gek om jou dan verder te helpen op jouw pad.

Mijn vrienden zeggen altijd: “Gooi er bij Jenn een vraag in en je krijgt een antwoord, een idee, een mini-coaching-sessie en waarschijnlijk ook nog een contact die je nog verder kan helpen. En met een goed kopje koffie erbij: Alles in één!!”

#Hoedan

We spreken af op een vrijdag. Vooraf stuur ik je een vragenlijst als “huiswerk”. Dan kan ik mij het beste voorbereiden op jouw vraagstukken, zodat we efficient en gericht aan de slag gaan met jou & jouw plannen.

Het duurt 1,5 uur en jij mag kiezen tussen online (via Skype/Zoom/Facetime) of live bij mij op kantoor in Amsterdam Oost.

Dit zijn een paar voorbeelden, voor de inspiratiekoffie:

Ondernemerschap – In 9 jaar heb ik mijn eigen bedrijf van scratch opgebouwd. Wat wil je weten?

TEDx Spreker – Wil jij ook op die rode stip staan of wil je ondersteuning om jouw idee uit te werken?

Public Speaker – Jenn, heb jij plankenkoorts? Hoe doe je dat? En hoe bouw je een speech op?

Energie – Jenn, hoe komt het dat jij zoveel energie en positiviteit hebt? Dat wil ik ook! Dat kan 🙂 

Waar loop jij vast??  – Herken je oude terugkerende patronen? De beste tips en technieken om deze te veranderen en door te kunnen pakken. 

 

 

Deze inspiratie gesprekken zijn zo opgebouwd dat je direct bij de sleutelovertuiging komt en de dingen in de basis kan aanpakken. Al mijn kennis en expertise met ruim 10 jaar ondernemerschap is tot jouw beschikking. 

Het doel is jou te helpen met het creeëren van het leven dat jij wil. De volgende stap te nemen en je te herinneren wat jouw Super Power is. Ik geloof erin dat iedereen een vlammetje in zich heeft, dat heel graag een vreugdevuur wil zijn.  Daarbij is het fijn om net even dat zetje te krijgen dat je nodig hebt. En met een draadje naar de ziel is dat net even makkelijker 🙂 

Ik vind het het leukst om vraagstukken op te lossen, blokkades op te heffen, mee te denken aan een oplossing voor jou, zodat jij ongehinderd leeft vanuit jouw essentie, jouw echte hartewens. Zodat jij weer of juist meer plezier hebt in jouw leven!

Kosten: 250 euro per gesprek van 1,5 uur. (incl. btw ​)

Is dit wat je wil? Let’s do it!
Stuur mij een mail, Jennifer@lifeengineer.nl dan plannen we samen een afspraak.

Verheug me jou te ontmoeten.

Happy day,

Jenn

“Jennifer heeft mij geholpen bij het vinden van een nieuwe baan en om voor mezelf een duidelijk beeld te krijgen van wat ik nu echt wil op gebied van werk. Na onze koffie sessie, heb ik heel duidelijk beeld van wat ik wil en vooral wat nu mijn kernkwaliteiten zijn. Ik wist niet eens meer dat ik ze had of waar ze zaten en kon alleen maar negatieve aspecten van mezelf opnoemen. Nu kan ik gerichter solliciteren en ga ik de baan van mijn dromen te vinden.
Jennifer is een een coach die net even een stapje verder gaat. Ze is duidelijk, positief, enthousiast en heeft de juiste contacten om jou verder te helpen om jouw dromen waar te maken. Na de afspraak zat je vol energie om de dingen te doen die nodig zijn. Een heerlijk gevoel wat ik iedereen aanraad!  Blijf niet zitten dromen, maar maak je droom werkelijkheid!” 

Wendy Baumann

“I was drowning in way too much work. I felt completely lost and amidst a chaos of to-do’s.
Having no grip on my time whatsoever.
After our coaching session I felt calm and like having more grip on my (working)life.
Working with Jennifer, is being in safe hands. She is very much to the point and straightforward.
It was comforting that she knew precisely how to describe what was happening in my head, while I was struggling to explain what was going on. With her touch of ‘rainbows and glitters and unicorns’.
Now I feel confident and happy and energized to get to work with Jennifer’s tips. Working with those gives more purpose to my day and makes me feel soothed and more relaxed and in control.

Can’t thank her enough for her work with me so far!”

Cécile Woudenberg

Hoe drink jij je koffie?
Ik verheug me je te ontmoeten.
Have a happy day,

jennifer-clr

15 + 15 =

Share This