Ken je dat? Je hebt besloten om je kledingkast op te ruimen. Eerst de truien eruit en opvouwen… uh die kan weg en deze ook. Deze heb ik al jaren niet meer aan gehad…. dan de bloesjes… en voor je het weet lijkt er wel een bom ontploft in je slaapkamer. Overal kleren.

Dat is het moment waarop je wanhoop ervaart. “Oh waar ben ik toch aan begonnen?” Het is opeens zoveel en het lijkt alsof je geen overzicht meer hebt.Maar diep in je hart weet je dat je hier doorheen moet. Hou de moed erin, erger kan het niet worden.

Stap voor stap en stuk voor stuk baan je je een weg door het slagveld slaapkamer. En uiteindelijk is je hele kast weer opgeruimd, gesorteerd en staat er een grote zak voor het Leger des Heils. Een heerlijk gevoel als het eenmaal klaar is en zo is, zoals je je het van tevoren hebt voorgesteld.

Als je dingen in je leven wilt veranderen, dan wordt het eerst erger, voor dat het helemaal zo wordt zoals jij dat wilt. Er wordt bijna letterlijk van alles uit de kast getrokken, er ontstaat wanorde in jou en om jou heen. Je hebt het gevoel de controle te verliezen. Het lijkt allemaal zo veel en zo intens. Maar je weet waar je naartoe wilt. En stuk voor stuk, stap voor stap baan je je een nieuwe weg. LifeEngineer is er om jou daarbij te ondersteunen. En uiteindelijk is alles weer op orde en heb je een zak klaar staan die uit je leven mag.

Jij hebt jouw leven letterlijk opgeruimd en zo gemaakt zoals jij dat wilt. Maak je leven zoals jij dat wilt. Leef jouw droom! En neem die eerste stappen. Als je chaos en wanorde tegenkomt, geniet ervan! Dat is het begin van het leven dat je voor ogen hebt. Neem de stappen één voor één en je weet dat je jouw droom zult bereiken. Welke stap neem jij vandaag?

Share This