Wat wil jij bereiken?

Wat zijn je drijfveren?

Wat houd je tegen?

Waar begin je dan?

+ Ben jij een Business Operator of een Business Owner? En wat is het verschil?
+ Leer de ‘7 Forces of Business Mastery’.
+ Krijg eindelijk controle op jouw bedrijf.
+ Leer jouw cijfers lezen, herken de profitdrains en jouw kansen.
+ Maak van jouw klanten Raving Fans.
+ Herken jouw ultieme visie en leer hoe je jouw focus vasthoudt.
+ Deel wat jouw bedrijf is en wat je nu doet.
+ Ervaar de impact van jouw cijfers.
+ Heel veel praktische tips en handvaten.
+ Creëer een plan voor jouw bedrijf.
+ Neem beslissingen.
+ Zet concrete stappen naar een betere business.
+ In een kleine groep, samen leren en kennis delen.
+ Become a Gladiator!
+ Neem het stuur van jouw business weer in eigen handen.

Investering is  €277.- per dag (excl. BTW)
Locatie in Amsterdam Oost.

2 dagen PackageDeal €477.- (excl. BTW-tax)
Locatie in Amsterdam Oost.

Breng jouw Business naar de Next Level!

Van Business Operator naar Business Owner.

In mei 2016 heb ik geïnvesteerd in een geweldig programma: Business Mastery van Anthony Robbins. De afgelopen maanden heb ik de lessen stuk voor stuk in mijn business geïmplementeerd en de impact is nu al merkbaar. De veranderingen zijn ingrijpend, maar geheel logisch wanneer je leert op een ander niveau te denken, te visualiseren en beslissingen te nemen. Dit gun ik echt elke ondernemer!

Vandaar dat ik deze training nu heb opgezet! Het hele Business Mastery Programma was in totaal 5 dagen van 12 – 17 uur per dag, met een investering van ruim €7000.-. Het is heel veel informatie en ik heb de meest essentiële, het meest impact generende en vooral meteen toepasbare stukken voor jullie geselecteerd. Ik kan je garanderen dat je versteld zal zijn. En dan kan je het allemaal ook nog makkelijk implementeren.

Na deze dag ben jij verliefd op je cijfers. Jaaa, je gaat begrijpen welke impact jouw cijfers hebben, hoe je ze eigenlijk moet lezen, wat je kan doen om je omzet te verhogen en meer Cashflow gaat genereren … en dat zonder de woorden Debiteuren en Crediteuren, Activa, cumulatief etc. Jij leert deze nieuwe taal die boekhouden heet. Hoe gaaf is dat?

In april en mei ben je van harte welkom in Amsterdam voor deze Business Mastery, die erop gericht zijn om je dat te leren wat jij nodig hebt: Next Level in jouw Business te bereiken. Want hoe zou het zijn om de controle terug te krijgen en jouw ultieme visie werkelijkheid te laten zijn?

 

Heb jij geen idee van cijfers?

Ben je net gestart met je eigen bedrijf? Of heb je al een eigen bedrijf en heb je het gevoel er nog veel meer uit te halen is? Je proeft, weet en voelt het potentieel van jouw business… Maar hoe dan??? en dan die cijfers…. Bah…. terwijl je weet hoe belangrijk de cijfers zijn, maar eigenlijk snap je er de ballen van en wil je het liefst aan je producten werken en die in de markt zetten… en dan Sales…. mmhhhh tja, omdat het moet, omdat anders … tja… zo iets??? Waar te beginnen????… Dan is dit het moment! Nu!

 

Verliefd op cijfers – Ja dat kan!

Tijdens deze dag krijg je antwoorden op al jouw vragen en nog veel meer. In een kleine groep gaan we samen ontdekken wat je met je business eigenlijk echt wil, waarom je dat wil en wat jouw ultieme visie is. Je leert hoe je dat stap voor stap kan bewerkstelligen en leert veel tip en trucs om de stappen te nemen die jij je voorneemt. Je ervaart focus en gedrevenheid en ook wat je tegenhoudt en hoe je daarmee om gaat. Brainstorming, oefeningen, acties, handige financiële basiskennis en nog veel meer gaat jou het fundament geven. Hiermee ga jij makkelijk en met de juiste focus aan de slag. Je ervaart je X factor en welke passie jouw business drijft. Aan het einde van de dag ben jij verliefd op je cijfers en heb je weer volledige controle Hoe heerlijk is dat?

 

Mini – Mini MBA in één dag

Deze training is een Mini – Mini MBA, waarvan je de kennis meteen kan omzetten voor jouw bedrijf. Het is materiaal van Business Mastery van Tony Robbins, plus de ervaring van mij om het te implementeren, in een extractie van het beste materiaal in één dag.
Daarom is jouw investering, om tijdens deze dag met jouw bedrijf aan de slag te gaan, plus aan het einde een hele kist vol met tips, praktische handvaten en een jouw eigen cijfers te hebben. Jij krijgt deze training, met allemaal nieuw en cutting edge materiaal en vegan lunch, snacks, sapjes, lekkers en een afsluitende borrel.
Heb al een eerste try-out gedaan, ben al weken bezig met het samenvatten van de informatie uit Business Mastery en sta te springen om met jou samen aan de slag te gaan. Van jouw bedrijf jouw droom-bedrijf te maken.

 

Data

Dag 1 – Verliefd op cijfers: Maandag 27 april 2020
Dag 2 – Jouw Business X-Factor: Dinsdag 28 april 2020

Dag 1 – Verliefd op cijfers: Zaterdag 22 juni 2020
Dag 2 – Jouw Business X-Factor: Zondag 23 juli 2020

Opbouw van de dagen:

Dag 1 : Verliefd op cijfers

07:30 Ontvangst met koffie en thee
08:00 Start
13:00 Vegan Lunch
14:00 Start Middagprogramma
18:00 Einde dagprogramma

18:00 Vegan Diner voor additionele workshop deelnemers
19:00 Additionele Workshop en Case Study (op basis van inschrijving)*
22:00 Einde Additionele Workshop

Dag 2: Jouw Business X-Factor

07:30 Ontvangst met koffie en thee
08:00 Start BNL
13:00 Vegan Lunch
14:00 Start Middagprogramma
19:00 Einde dagprogramma met afsluitende borrel

*Omdat ik weet dat ik helemaal los kan gaan met jullie, heb ik voor wie wil nog een additionele workshop. Hier geef ik op basis van Case Study’s inzicht over de business side van een eigen onderneming en welke mogelijkheden er zijn. We gaan dieper in op financiële opbouw en product pricing. Hierin bied ik jou mijn 6 jaar ervaring in ondernemerschap en alle kennis van BM. Om daar optimaal gebruik van te maken, kan je hiervoor je eigen Case Study insturen. Een unieke kans om alles meteen in de praktijk om te zetten voor jouw bedrijf. Extra investering hiervoor is  €77.- en dan is een vegan diner er ook bij inbegrepen. Dus win-win!

 

Jouw Investering

Dag 1 –  Verliefd op cijfers: €277.- (ex.BTW)

Dag 2 –  Jouw X-Factor: €277.- (ex.BTW)

Wil je beide dagen samen doen, dan kan ik je deze nu in een pakket aanbieden voor €477.- (ex.BTW) en dat is ook inclusief de additionele workshop.

Belangrijk is dat je “Verliefd op cijfers” hebt gedaan, voor dat je je in kan schrijven voor “JouwBusiness X Factor”

 

Schrijf je hier in:

Krijg controle op jouw cijfers en creëer jouw droombedrijf!
Stuur mij een e-mail jennifer@lifeengineer.nl om jouw plek direct te reserveren.

Heb je vragen of wil je meer weten, mag je me ook bellen op 0641297207.

Kijk ernaar uit je dan te ontvangen en jou weer aan het roer te zetten van jouw bedrijf! You can do it! #verliefdopcijfers
Have a happy day,
jennifer-clr

Zo hebben eerdere deelnemers Business Mastery beleefd:

“Dankzij deze mini-mini MBA dag en de inzet van Jennifer snap ik cijfers en ben ik er enthousiast over geworden!” – Lizette Touber

“Heel veel inzichten/ AHA-momenten en ik snap het nu! Zo een zin in mijn cijfers. Fabulous! ” – Inge de Groot

“Door Jenn ben ik zo gegroeid en heb zo veel geleerd over mezelf en mijn bedrijf. Ik ben daar zeer dankbaar voor en geniet van alle stappen. Van struisvogel stress naar controle over mijn cijfers en daarmee mijn beginnende bedrijf. Dit kan ik elke starter enorm aanbevelen.  ” – Dorien Peters aka Fireball

“Hele fijne Training die je niet alleen over cijfers leert, maar ook/bovenal inzicht geeft hoe je een betere businessower kunt zijn, om een succesvoller bedrijf te runnen! Een must voor elke ondernemer!” – Natascha Roobol

Wil je meer testimonials lezen over LifeEngineer? Check deze.

Share This