(Life En·gi·neer): praktische ondersteuning bij het omzetten van dromen en wensen naar realiteit. Heb je het idee dat je meer uit je leven kan halen? Heb je dromen, maar weerhoudt iets je ervan deze waar te maken?  LifeEngineer begeleidt en ondersteunt, zodat jij het beste uit jezelf en het leven haalt.

Samen ben je sterk!
Soms heb je net dat extra zetje nodig om je doel te bereiken. Door samen over je dromen en doelen te praten, lukt het vaak beter om concrete stappen helder te krijgen en je dromen waar te maken. Ik bied je dit gesprek en die praktische ondersteuning die nodig is voor het realiseren van jouw dromen en doelstellingen. Samen ben je sterk!

In iedereen schuilt een LifeEngineer
Iedereen heeft dromen en wensen, maar niet zelden hebben we moeite die om te zetten in realiteit. Vaak steken we meer energie in het verzinnen van smoezen om iets niet te doen, dan in het nemen van de juiste stappen om te bereiken wat we willen… En dat kan anders…

Doen!
Door zelf de beslissing te nemen om dromen waar te maken, kunnen we vaak dat leven creëren wat we zelf willen. Het zit in de manier waarop we met andere mensen en onszelf omgaan. Welke keuzes we maken over bijvoorbeeld onze opleiding. DOEN is het uitgangspunt van alles wat je wilt bereiken. Ik leid je daarbij slechts over de drempels.

Praktisch
Is het jouw droom ooit de marathon van New York te lopen? Eindelijk die 10 kilo af te vallen? Een nieuwe baan? Je zolder verbouwen? Of ben je op zoek naar je droompartner? Wat je droom ook is, we bespreken je wensen en mogelijkheden. Ik ondersteun je daarbij op praktische wijze in de te nemen stappen. Eén voor één nemen we barrières weg die een volledige ontwikkeling van jouw geluk in de weg staan. Net zo lang tot je droom werkelijkheid wordt.

Verder dromen?
Als je (nog) helemaal niet weet wat jouw droom (precies) is, kan ik je helpen uit te vinden wat je écht gelukkig maakt. En je dan vervolgens op weg helpen. En als ik dat misschien niet kan, omdat je specifieke expertise nodig hebt, dan heb ik een team van professionals om me heen die dat wél kunnen.

Doe ook de happytest en kom er achter welk deel van je leven je aan zou moeten pakken om écht gelukkig te worden.

You have Successfully Subscribed!

Share This

GRATIS HAPPYCHECK

Schrijf je hier in voor de gratis HappyCheck.

You have Successfully Subscribed!